Puheäänen syyshuolto

Raahe

Sisältää käytännöllistä tietoa äänen toiminnasta ja huomioi osallistujien toimintaympäristöt. Tarjoaa kokemuksia hengityksen tasapainottamisesta, hellittämisestä ja äänentuoton ja artikulaation virittämisestä toimintakuntoon. Evästää äänenhuollon työkaluilla. Ne auttavat arjessa tunnistamaan ja vakiinnuttamaan sellaisia kehon käyttötapoja, jotka tukevat äänen ja samalla äänenkäyttäjän hyvinvointia ja vahvistavat kohtaamista.

Aika ja paikka

Kevät 2015
Raahe, paikka tarkentuu kutsussa


 

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu henkilöille, jotka joutuvat työelämässä ja vapaa-aikanaan puhumaan paljon, mm. opetus-, sosiaali-, terveys- ja palvelualan työntekijät, teatterialan ammattilaiset ja harrastajat, jne. Kurssi soveltuu myös veso-koulutukseksi.

Kouluttaja

FM, puheviestinnän kouluttaja, naurujoogaohjaaja, TRE - ohjaaja, psykofyysinen hengitysohjaaja Marjaana Kössö

Sisältö

Miten puheääni toimii?
Puheäänen ergonomiaa
Vapauta hengitys
Herätä kehotietoisuus
Viritä kurkunpään tiimi
Äänen eväspaketti; materiaali A5-vihko, 4 – 32 sivua.

Puheäänen syyshuolto toteutetaan 4 tunnin toiminnallisena luentona ja pienryhmissä, tehdään harjoituksia myös jumppa-alustoilla ja hyödynnetään monipuolisesti parityöskentelyä. Joustava vaatetus on niissä toivottavaa.

Hinta

tarkentuu myöhemmin

Ilmoittaudu


Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Raahen toimipaikkaan
Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään tieto erikoisruokavaliosta / kahvitarjoilut.

Huom. Koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä, enintään 16 henkilöä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta.