Esimerkkikurssi

10.03.2014 Oulu, Kuusamo, Pyhäjärvi, Raahe, Ylivieska

Esimerkki kurssista

Aika ja paikka

Vko 11–vko 19, 2014

Koulutus toteutetaan verkkokurssina siten, että osallistujat saavat materiaalin ja siihen liittyvät tehtävät sekä ohjauksen ja yksilöllisen palautteen sähköpostitse.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka joutuvat kirjoittamaan sähköpostiviestejä englannin kielellä ja kokevat, että omat viestintätaidot kaipaavat kehittämistä.

Kouluttaja

HuK Sinikka Nevala

Sinikka on toiminut pitkään englannin kielen kouluttajana erityisesti työelämälähtöisissä aikuisopiskelijoiden kielikoulutuksissa.
 

Sisältö

Työelämän sähköpostiviestinnän harjoittelua englannin kielellä henkilökohtaisen ohjauksen avulla. Eri tyylilajeja ja aiheita sisältäviä viestejä harjoittelemalla sekä muiden kirjoittamiseen liittyvien "työkalujen" avulla sähköpostiviestien kirjoittaminen alkaa sujua helpommin.

Aiheet: Practising and revising your writing (viestien harjoittelu ja korjaaminen), avoiding common mistakes (virheiden vähentäminen), improving your style (tyylin kehittäminen), correct phrases (oikeiden fraasien käyttö), capitalization (isot kirjaimet), punctuation (välimerkit), spelling (oikeinkirjoitus).

Hinta

120 € sisältäen koulutuksen, henkilökohtaisen ohjauksen ja palautteen sähköpostitse sekä kouluttajan laatiman materiaalin

Ilmoittaudu

24.2. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun, Kuusamon, Pyhäjärven, Raahen tai Ylivieskan toimipaikkaan

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta.